Vraag een gesprek aan

30 warme leads in de eerste maand, beloofd.

Door onze jarenlange ervaring binnen online marketing, zijn wij het enige marketingbureau in de Benelux dat garanties durft te geven op resultaat. Halen wij de targets niet? Krijg jij je geld gewoon terug.

Simon Usai
Marketing Consultant​
1
2
  • Laat je bedrijf groeien.

Gegarandeerd succes.

Door een bewezen en geautomatiseerde wijze van leadgeneratie, kunnen wij succes garanderen. Daarom bieden wij een succesgarantie met een maximale kost per lead aan bij al onze klanten. Want als jij niet slaagt, dan slagen wij ook niet.

Vraag een gesprek aan
  • Kwaliteit boven alles.

Gekwalificeerde leads.

Het opkopen van leads bij een leadboer is verleden tijd. Wij leveren warme en unieke leads aan die interesse hebben in jouw bedrijf of organisatie en écht zitten te wachten op jouw telefoontje.

Vraag een gesprek aan
  • Succes is ons motto.

Meetbaar resultaat.

Wij willen de zaken simpel en direct houden. Wij richten ons puur op direct en meetbaar resultaat. Op deze manier weet jij precies wat wij voor jou hebben verdiend.

Vraag een gesprek aan

Merken die ons vertrouwen.

Wij werken samen met de meest toonaangevende MKB/KMO’ers in de Benelux.

Nog niet overtuigd? Lees deze succesverhalen.

Meer case studies

Hoe we dit precies doen?

Wij maken gebruik van de meestgebruikte social media kanalen om met betaalde advertenties het verhaal van jouw merk te vertellen.

Online advertenties

We gebruiken verschillende social media platformen om de advertenties te plaatsen onder naam van jouw bedrijf, via de advertenties sturen we de leads door naar en landingspagina. De leads zien overal jouw bedrijfsnaam terug en zitten dus echt te wachten op jouw telefoontje, niet die van een concurrent.

Landingspagina’s

Nadat men jouw advertentie heeft gezien, sturen we ze door naar een voor conversies geoptimaliseerde landingspagina, met jouw branding. Op deze pagina geven we meer informatie over jouw dienst en laten leads hun contactgegevens achter via een formulier.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Simon Usai
Marketing Consultant​
1
2