Trots op onze nieuwe status als Google Partner

Gigaleads is een marketing agency dat zich richt op het helpen van ondernemingen door leads te genereren via verschillende digitale kanalen. In slechts twee jaar tijd hebben we al meer dan 200 klanten geholpen en zijn we trots om aan te kondigen dat we nu officieel Google Partner zijn.

Google Partner Badge

Wat betekent het om een Google Partner te zijn?

Het betekent dat we door Google erkend worden als een bedrijf dat kwalitatief hoogstaande online marketingdiensten levert. We hebben de nodige expertise en prestaties bewezen om deze status te verdienen. Dit geeft onze klanten de zekerheid dat ze samenwerken met een bedrijf dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van online marketing.

Wat zijn de vereisten om Google Partner te worden?

Vereisten Google Partner

Om in aanmerking te komen voor de nieuwe Google Partner badge moet een marketing agency aan de volgende eisen voldoen:

Certificeringen

Er moet minimaal één persoon in dienst zijn met de volgende certificeringen: Google Ads Search, Google Shopping, Google Display Ads en Google Video Ads. Wij hebben twee gecertificeerde Google advertentiemanagers in dienst en onze Senior Specialist heeft ieder certificaat reeds bemachtigd.

Google Partner Certificaten

Uitgaven

Er moet in de afgelopen 90 dagen minimaal €10.000 uitgegeven zijn aan Google Ads. Wij zitten hier ruim boven en zullen het komende jaar dit cijfer alleen nog verder opkrikken.

Google Partner Uitgaven

Prestaties

Een bedrijf moet aantoonbaar de prestaties van Google Ads hebben verbeterd én zich houden aan een optimalisatiescore van minimaal 70%, maar omdat wij er voor elke klant volledig voor gaan staan wij uiteraard op de volle 100%! Bij ons ben je altijd verzekerd van perfect geoptimaliseerde campagnes.

Google Partner Performance Optimization

Voordelen voor onze klanten

Door onze status als Google Partner kun je met meer vertrouwen een samenwerking met ons aan gaan en kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn. We hebben toegang tot exclusieve hulpmiddelen en trainingen van Google, waardoor we nog effectievere marketingstrategieën kunnen ontwikkelen en uitvoeren. Bovendien kunnen we sneller problemen oplossen en krijgen we prioriteit bij support van Google.

Onze klanten kunnen dus profiteren van onze nauwere samenwerking met Google en van onze verhoogde expertise op het gebied van online marketing.

Trots op onze prestatie

We zijn enorm trots op onze nieuwe status als Google Partner. Het betekent dat we erkenning krijgen voor onze harde werk en expertise en dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Dit is een geweldige stap vooruit voor ons bedrijf en we kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die dit met zich meebrengt, net als onze recente vermelding als één van de beste marketingbureau’s in Nederland op DesignRush.

Concluderend, als je op zoek bent naar een marketing agency dat je kan helpen bij het verbeteren van je online aanwezigheid en groei, dan is Gigaleads de juiste keuze. Als Google Partner kunnen we je nog beter van dienst zijn en je van enorme aantallen warme leads verzekeren. Plan gerust een gesprek met ons in om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Gigaleads biedt op maat gemaakte B2B-leadgeneratiecampagnes.
Je loopt maandelijks meer dan 100+ leads mis!

Ontdek hoe veel leads Gigaleads voor jou gan garanderen, zonder enig risico!

Ontdek hoe het werkt!

Let's talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Zie je geen boekingsformulier?

Klik hier!
Top social media marketingbedrijf in de energie- en natuurlijke hulpbronnensector in Londen, erkend door Clutch.Badge: Top mediaplanning- en inkoopbedrijf in Cambridge 2024, erkend door Clutch.Badge: Top reclamebedrijf in Nederland 2024, erkend door Clutch.
Badge: Hoogst gewaardeerd bedrijf op Google Reviews, erkend voor klanttevredenheid.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.

Plan een afspraak in!

Vul onderstaand formulier in om te zien of je in aanmerking komt voor onze service.
Bekijk onze privacyverklaring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.