Gegarandeerd winst maken, zo makkelijk is het.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat dit durft te garanderen. Dit staat contractueel vastgelegd en je hoeft onze marketingfee ook niet vooraf te betalen.

Alleen bij Gigaleads kun je risicoloos beginnen met adverteren.

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2

Hoe we dit doen

Om deze garantie hard te maken en zeker te zijn van zowel jouw als ons succes, gaan wij tot het gaatje!

Foto- en videograaf

Direct nadat je hebt besloten, sturen we een foto- en videograaf bij je langs om content te maken die past bij het op maat gemaakte marketingplan.

Nu aanvragen

Rapportages

We maken wekelijkse rapporten op zodat iedereen weet wat de status is van jouw campagne en we altijd duidelijke actiepunten hebben.

Straks aanvragen

Altijd bereikbaar

Ons team werkt over de hele wereld wat er voor zorgt dat wij zo goed als 24/7 bereikbaar en aan het werk zijn. We geloven dat elke minuut die we leveren verschil maakt.

Morgen aanvragen
  • Meer dan leads

Geen k*tleads, maar echte interesse.

Veel marketingbureaus bieden een garantie op aantallen leads (of helemaal geen garantie), wij zijn anders. Wij bieden een garantie op jouw winst. Want wat heb je aan leads, als ze niks opleveren? Oh, en jij houdt de winst zelf bij – want wij werken 100% op vertrouwen.

Direct aanvragen
  • Meer dan een leadboer

Onze leads willen niet vergelijken.

Wij zijn geen Bobex of Solvari. Jouw leads zijn alleen voor jou. Je hoeft niet langer te strijden om de prijs, maar ontvangt leads die kwaliteit willen en echt van jou willen kopen.

Gewoon doen

Wij hebben de afgelopen maand meer dan 3000 leads gegenereerd voor je concurrenten.

Hoe veel heb jij nodig?

Gelijk aanvragen

Onze klanten ken je al.

We werken samen met de grootste bedrijven uit de Benelux en zelfs daarbuiten, ben jij de volgende?

Nog niet overtuigd? Lees deze succesverhalen.

Meer case studies? Inplannen!

Hoe we dit doen?

Wij zijn geen Bobex of Solvari. Wij komen persoonlijk langs om foto’s en video’s te schieten, maken daarna landingspagina’s en advertenties in de naam van jouw bedrijf. Onze leads wachten echt op een telefoontje van jou, niet van je concurrentie.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten groeien met een serieuze partner? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening. Sommige afspraken worden geannuleerd.

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2