bobex alternatief vergelijken

Bobex vergelijken met andere partijen?

Hoewel Bobex en Gigaleads heel anders te werk gaan, horen we best vaak: wat zijn nou echt de verschillen? Op deze pagina kun je een eerlijke en transparante vergelijking vinden zodat jij de beste keus kunt maken voor jouw bedrijf en misschien ga je de krachten zelfs combineren.

De verschillen:
Gigaleads vs. Bobex

Volledige controle over de aantallen

Bij Bobex ben je afhankelijk van het aantal beschikbare leads, terwijl je bij Gigaleads met elke euro budget meer leads kunt verwachten. Of je er nou 30 of 5000 wilt, wij kunnen het regelen.

Focus op leads & organische groei

Investeren in leads is altijd goed, maar mensen die zelf binnenlopen is altijd beter en goedkoper. Wij focussen zowel op leads voor vandaag, als op je organische groei in de toekomst.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees - wij kunnen je niet alleen helpen met groei binnen Nederland, maar ook met je internationale groei. The sky is echt de limit.

bobex alternatief vergelijken

Waarom je voor Bobex kunt kiezen.

4.4 / 5 met 80+ online reviews
4.4/5

We willen je helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf, ook al betekent dit het aanbevelen van een concurrent. Bobex is een gevestigde speler die leads genereert via eigen kanalen en deze vervolgens doorverkoopt. Het bedrijf is ervaren en biedt een stabiele en groeiende bron van warme leads, door middel van een vaste kost per lead. Dit wordt door veel klanten als een voordeel gezien. Als je op zoek bent naar leads op de korte termijn tegen een vaste prijs en het maakt je niet uit om in je prijs te snijden zodat je van concurrenten kunt winnen, dan is Bobex een uitstekende optie. Veel klanten combineren de diensten van Bobex met Gigaleads om een constante stroom van warme leads te waarborgen, zowel op de korte als de lange termijn.

Bobex overzicht

Kanalen

Voordelen

– Een vaste prijs per lead, gekoppeld aan de inflatie

– Geen vaste contracten (dit geldt ook voor Gigaleads)

– Leads worden eerst gebeld door Bobex, leads altijd van kwaliteit
Extra diensten

– Geen extra diensten, alleen warme leads

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

Hoewel Gigaleads en Bobex beide warm leads aanbieden, verschillen hun diensten aanzienlijk. Bij Gigaleads werken we niet als een “leadboer”, maar als een marketingbureau. We genereren leads via jouw eigen kanalen, waardoor deze altijd jouw bedrijfsnaam en branding zien. In tegenstelling tot Bobex, werken we niet met een vaste prijs per lead, maar richten we ons op het verlagen van de kosten door steeds betere advertenties te plaatsen. Hierdoor zorgen we niet alleen voor een toevloed van leads, maar ook voor een grotere naamsbekendheid. Als je op zoek bent naar een partij die jouw merk en de kosten van leads prioriteit geeft, is Gigaleads de juiste keuze. Wat vaak een nog betere optie is, is de krachten van ons beiden te combineren.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Voordelen

– Garantie op winstgevende campagnes

– Een steeds verder dalende kost per lead

– Volledige controle over aantallen leads

– Grotere naamsbekendheid en awareness

– Geen vaste contracten (dit geldt ook voor Bobex)

– Een persoonlijke accountmanager 

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.

gigaleads leadgeneratie

“Dankzij de leads die de jongens van Gigaleads genereren kon ik verhuizen naar Spanje en nog steeds dagelijks nieuwe klanten vinden. ”

Veronique

Loopbaancoach

Nog meer redenen om voor Gigaleads te kiezen

beste agency in nederland
  • Bobex vergelijken

Meer kanalen om klanten te bereiken.

Gigaleads is partner van zo goed als iedere advertentieplatform, waardoor we altijd een campagne kunnen maken waarmee we jouw klant kunnen bereiken. Adverteren op Videoland of Spotify? Gigaleads maakt het mogelijk.

  • Bobex vergelijken

Leads & resultaten volgen via onze app.

Wij zijn het enige marketingbureau in de Benelux dat een applicatie heeft waar klanten hun leads kunnen opvolgen en resultaten kunnen monitoren. Alleen wij durven zó transparant te zijn.

leadgeneratie in nederland
leadgeneratie belgie
  • Bobex vergelijken

Wij spreken meer dan 13 talen.

Wij zijn sinds 2022 niet alleen actief in de Benelux, maar ook wereldwijd. Als jij internationale plannen hebt, is Gigaleads altijd de beste keuze. Van Spaans & Arabisch tot Chinees – wij helpen jou in je internationale groei.

Ontdek hoe wij bedrijven helpen om te groeien.

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar het volgende level te tillen? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening.

Simon Usai

Marketing Consultant​

1
2