Effectieve leadgeneratie

Gigaleads kan jou ondersteunen bij het genereren van leads. Wij zijn persoonlijk, resultaatgericht en transparant naar onze klanten. Wil jij effectieve leadgenerenatie voor jouw bedrijf? Dan helpen we jou graag verder.

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2

Effectieve leads

Onder effectieve leads verstaan we potentiële klanten die een hoge kans hebben om daadwerkelijk te converteren naar betalende klanten. Het zijn dus mensen of bedrijven die oprecht geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten en die aan bepaalde criteria voldoen die je hebt gedefinieerd als kwalificaties voor leads.

Het is voor bedrijven van belang dat ze vooral streven naar effectieve leads, in plaats van zoveel mogelijk leads. Het hebben van een groot aantal leads die niet geïnteresseerd zijn of niet voldoen aan je kwalificatiecriteria, zal uiteindelijk alleen maar tijd, geld en middelen kosten. Door de focus te leggen op het krijgen van effectieve leads, kan je jouw vekoop- en marketinginspanningen optimaliseren en meer rendement halen uit jouw investeringen.

Wij hebben de afgelopen maand meer dan 3000 leads gegenereerd voor je concurrenten.

Hoe veel heb jij nodig?

Gelijk aanvragen
effectieve leadgeneratie

Effectieve leadgeneratie door Gigaleads

Bij Gigaleads ben je aan het juiste adres als jij als bedrijf meer effectieve leads wil genereren. Wij zijn namelijk het advertentiebureau dat resultaten kan garanderen. Wij hebben een eigen unieke methode ontwikkeld waarmee we effectief, warme leads kunnen genereren en deze leads ook voor een langere tijd warm kunnen houden. Wij maken onder andere gebruik van Google ads, social media en e-mail marketing. Het is maar net welke strategie het best bij jouw bedrijf past en naast onze eigen expertise, nemen wij bij de strategie keuze natuurlijk ook jouw wensen en behoeften mee.

Nog niet overtuigd? Lees deze succesverhalen.

Meer case studies? Inplannen!

Let’s talk!

Ben jij klaar om jouw bedrijf te laten groeien met een serieuze partner? Neem dan snel contact op om te kijken of we een match zijn.

Door de hoge vraag naar onze diensten gaan alle aanvragen vooraf aan een screening. Sommige afspraken worden geannuleerd.

Mike Jan Smid

Marketingbaas

1
2