De verschillen:
Gigaleads vs. Rocketleads

Controle via de Gigaleads app

Als enige marketingbureau in de wereld (voor zo ver wij weten) bieden wij een app waar jij 24/7 je leads kunt bij houden en rapportages kunt bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent.

24/7 bereikbaar voor klanten

Omdat wij een internationaal bedrijf zijn is er altijd iemand aan het werk, zo hoef jij nooit lang te wachten op antwoord en werken wij hard door terwijl jij (en de concurrent) aan het slapen bent.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees - wij kunnen je niet alleen helpen met groei binnen Nederland, maar ook met je internationale groei. The sky is echt de limit.

Rocketleads alternatief vergelijken

Waarom je voor Rocketleads kunt kiezen.

?? / 5 met 0 online reviews
0/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we een concurrent moeten aanraden. Rocketleads is één van de weinige partijen in de Benelux die een garantie biedt op aantallen leads. Daarnaast werken ze in een klein team waardoor de service als persoonlijk kan worden ervaren. Rocketleads werkt voornamelijk met Facebook & Instagram ads in combinatie met eenvoudige landingspagina’s via ClickFunnels. Dit is voor veel bedrijven een geschikte oplossing. Als jij een campagne nodig hebt zonder maatwerk, neem dan zeker een kijkje bij Rocketleads.

Rocketleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op aantallen leads, anders geld terug.

Extra diensten

– LinkedIn outreach campagnes tegen een goede prijs

– Basis email campagnes

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

Je kunt ons op veel manieren vergelijken met Rocketleads. Wij genereren ook warme leads via online kanalen, maar gaan met alles wat we doen een paar stappen verder. Wij garanderen niet alleen een aantal leads, maar zelfs dat je winst gaat draaien met onze campagnes. Daarnaast sturen wij onze in-house fotograaf langs om unieke foto’s en video’s te schieten van jouw bedrijf en je projecten en denken wij ook écht na over de groei van jouw bedrijf. Leads zijn leuk, maar met op maat gemaakte email-campagnes en contentstrategieën, heb je altijd een warme vijver om leads uit te vissen.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.