De verschillen:
Gigaleads vs. Meta Ads

Jarenlange bewezen ervaring

Wij weten precies wat voor afbeeldingen scoren, hoe we een converterende tekst schrijven en aan welke knopjes we moeten draaien. Wij verspillen geen enkele euro aan advertenties die niet werken. Die kosten lopen snel op..

Uitstekende kwaliteit van leads

Leads genereren is natuurlijk één ding, maar het zorgen voor goede kwaliteit is écht niet gemakkelijk. Wij weten precies wat we moeten doen om te zorgen dat mensen zich niet alleen aanmelden, maar ook de telefoon opnemen wanneer je belt.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Zelf advertenties draaien in het Nederlands klinkt misschien eenvoudig, maar wat nou als je internationaal wilt gaan adverteren? Hoe goed is jouw Spaans of Chinees? Wij spreken meer dan 13 talen perfect en helpen jou graag met je internationale groei.

meta ads alternatief vergelijken

Waarom je voor zelf adverteren kunt kiezen.

4 / 5 met 13K+ online reviews
4/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we moeten aanraden dat je beter zelf advertenties kunt draaien – want dat is in sommige gevallen gewoonweg een beter idee. Als je zelf de advertenties draait is het enige voordeel dat je geen marketingbureau hoeft te betalen voor haar expertise. Als je producten of services verkoopt met een erg lage marge, is het verstandig om eerst zelf advertenties te draaien. Ook als je geen budget beschikbaar hebt voor marketing, is het zelf draaien van advertenties een goede keuze om verkopen te genereren waardoor je later wél gebruik kunt maken van een marketingbureau.

Rocketleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Niet van toepassing.

Extra diensten

– Niet van toepassing.

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

Wij hebben al meer dan 200 bedrijven geholpen aan een consistente bron van warme en kwalitatieve leads. Wij weten precies wanneer we op welke knopjes moeten drukken en dit zorgt uiteindelijk voor een kost per lead die soms wel 10x goedkoper is dan wanneer je zelfs leads genereert. Deze kennis kun je alleen op doen als je zelf voor een lange periode voor meerdere partijen leads genereert en dit kost veel tijd en nog veel meer geld. Daarnaast kun je van een samenwerking met Gigaleads veel meer profijt hebben dan alleen maar warme leads. Samenwerken met ons betekent samenwerken met een partner die jou kan helpen groeien, niet alleen met leads.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.