De verschillen:
Gigaleads vs. Blue Shark

Controle via de Gigaleads app

Als enige marketingbureau in de wereld (voor zo ver wij weten) bieden wij een app waar jij 24/7 je leads kunt bij houden en rapportages kunt bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent.

24/7 bereikbaar voor klanten

Omdat wij een internationaal bedrijf zijn is er altijd iemand aan het werk, zo hoef jij nooit lang te wachten op antwoord en werken wij hard door terwijl jij (en de concurrent) aan het slapen bent.

Wij spreken 13+ verschillende talen

Van Spaans tot Arabisch en zelfs Chinees - wij kunnen je niet alleen helpen met groei binnen Nederland, maar ook met je internationale groei. The sky is echt de limit.

blueshark alternatief vergelijken

Waarom je niet voor Blue Shark moet kiezen.

4.2 / 5 met 45+ online reviews
4.2/5

We willen dat jij de juiste keuze maakt voor jouw bedrijf, zelfs als dat betekent dat we een concurrent moeten aanraden. Echter moet ons bij Blue Shark iets van het hart; We horen vaak dat mensen vast zitten in erg langdurige (wurg)contracten zonder dat men hier eerlijk over is geweest tijdens het verkoopproces. Ze spreken daarnaast enorm slecht over concurrentie en spreken over cijfers die gewoonweg niet kunnen kloppen. Blue Shark bestaat nog maar zeer kort & de reviews die wij hebben gelezen zijn overduidelijk gekocht. We willen hier verder geen woorden aan vuil maken, en raden je aan om Blue Shark te vermijden en ons wellicht met een andere agency te vergelijken, zoals Rocketleads – want we schrijven ook positieve vergelijkingen!

Blue Shark overzicht

Kanalen

Garantie

– Geen garantie op resultaat.

Extra diensten

– Basis email campagnes

– Cursus om zelf advertenties te leren draaien

Waarom je voor Gigaleads zou moeten kiezen.

5 / 5 met 10+ reviews
5/5

We proberen in deze vergelijkingen zo eerlijk en transparant mogelijk te zijn en de keuze aan jou te laten, maar ik dit geval kunnen we met volledige eerlijkheid zeggen; kies voor Gigaleads als je ons aan het vergelijken bent met Blue Shark. Transparantie en eerlijkheid zijn onze kernwaarden, we zijn altijd bereikbaar voor vragen of advies en denken samen met jou mee aan de groei van jouw bedrijf. Bij Gigaleads bestaan overigens ook geen lange termijn contracten en is de samenwerking maandelijks opzegbaar (niet dat je dat zou willen!), omdat wij geloven in onze service. Als jij een maandje ziek bent, zetten wij de campagnes gewoon stil. Als kers op de taart zijn wij de enige in Nederland die winstgevende campagnes durven te garanderen.

Gigaleads overzicht

Kanalen

Garantie

– Garantie op winst, anders geld terug.

Extra diensten

– In-house fotograaf om foto’s en video’s te schieten

– 24/7 bereikbaar in iedere taal, inclusief Nederlands

– Uitgebreide email campagnes en marketing automation

– Toegang tot de Gigaleads-app met CRM, To-Do en rapportages.